Eventi IPN

BVLGARI Masterclass: van horloges en juwelen tot netwerkdiner

Photogallery MasterclassPhotogallery Dinner
 Italian version English version

Het komt weglaten niet elke dag voor te mogen samenwerken met Bulgari, een van de meest luxueuze wereldmerken. Bulgari staat bekend om zijn juwelen, horloges, parfums en accessoires. Daarnaast is het merk het toonbeeld van Italiaanse creativiteit op het allerhoogste niveau. De juwelen en horloges hebben Rome en vervolgens Italië wereldberoemd gemaakt, veelal dankzij dat omdat de mooiste creaties van Bulgari door bekende filmsterren zijn gedragen.

HET EVENEMENT

Zondag 18 november te Den Haag

Lelio Gavazza
Executive Vice President Sales and Retail, van Bulgari
zal een masterclass geven met als titel:

Business, Juwelen en exclusieve, handgemaakte horloges
Het merk Bulgari staat voor Italiaanse creativiteit en wereldse
schoonheid, juist door zijn artistieke en technische creaties.


Lelio legt uit hoe het merk Bulgari de concurrentie heeft kunnen aangaan met de grootste juwelenmerken ter wereld. Daarnaast licht hij de rol van de techniek toe als integraal onderdeel van het succes van dit merk. De Engelstalige Masterclass richt zich met name op de exclusieve handgemaakte horloges, waarvoor het handwerk door zeer gespecialiseerde professionals een vereiste is. Tijdens het evenement is er volop gelegenheid om enkele van de mooiste juwelen en horloges ter wereld te bewonderen.

Om op een zo prettig mogelijke manier te kunnen netwerken, wordt er ‘s avonds een staand diner bereid door de Italiaanse topchef Elio Caramma. Elio heeft gewerkt voor VIP’s in zowel Italië als Nederland. Zo hield hij onder meer in Milaan verschillende showcookings op EXPO 2015 en in Den Haag werkte hij als chef bij “Sociëteit De Witte” en verscheidene prestigieuze hotels. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen dessertzaak “Duci” (“zoetigheden” in het Siciliaans). In deze zaak kunnen op aanvraag ook privédiners worden bereid.

De Italiaanse ambassadeur Andrea Perugini en zijn vrouw Mariska Perugini-Visser zullen bij het evenement aanwezig zijn.

Een zevengangendiner wordt door Elio bereid dat geïnspireerd is op het thema van deze avond.

Vanwege technische en veiligheidsredenen is er helaas een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Daarom raden wij u aan om zo snel mogelijk te reserveren.

Om de Masterclass te reserveren, inclusief diner, klik op deze link:

 Masterclass en Diner Reserveren

_

De toegang tot de Masterclass is alleen na reservering mogelijk.

De prijzen zijn als volgt:

De prijs is inclusief de Masterclass, het diner en een welkomstdrankje. Overige drank moet door de deelnemers zelf worden betaald. Niet bij de prijs inbegrepen zijn de kosten van de online aankoop van het kaartje (99 cent) en de transactiekosten, afhankelijk van de gebruikte betaalmethode. Graag maken wij u erop attent dat voor deelname aan onze groep u zich via het formulier in de nieuwsbrief op onze site kunt inschrijven.

Dress Code: Smart Elegant

Om de Masterclass te reserveren, inclusief diner, klik op deze link:

 Masterclass en Diner Reserveren

DE LOCATIE

Zondag 18 november a.s. bent u vanaf 17.30 uur van harte welkom in de balzaal van het voormalig restaurant Des Deux-Villes.

Deze zaal is gelegen op de eerste etage van de historische bioscoop Pathé Buitenhof. In deze zaal hebben meerdere belangrijke evenementen plaatsgevonden en naar verluidt komen ook de Koning en de Koningin graag naar deze locatie. De locatie bevindt zich ca. op 10 minuten loopafstand van Den Haag Centraal Station.

De zaal waar het evenement gehouden wordt, van buitenaf gezien

 

Adres:

Buitenhof 20, 2513 AG, Den Haag.

 

Parkeren:

Q-Park Grote Markt  – Kalvermarkt 32 G

Q-Park Veerkade – Amsterdamse Veerkade 30

Pleingarage – Plein 25

 

Openbaar vervoer:

Bus 22, 24, 25

Randstadrail 3, 4

Tram 1, 2, 6, 9, 15, 16, 17

 

De catering wordt u aangeboden door: